Καυσόξυλα

mellios fire woods 1

Εξαιτίας της εμπειρίας που διαθέτουμε από την πολυετή παρουσία μας στο χώρο, αρχικά επιλέγουμε να αγοράζουμε καυσόξυλα νόμιμης υλοτομίας από δάση τόσο της Ελλάδος όσο και από άλλες περιοχές των Βαλκανίων, που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα πράγμα που αποδεικνύεται εύκολα στην καύση τους . Οι μεγάλες αποθήκες, μας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουμε την άνοιξη τα καυσόξυλα που θα χρειαστούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τα επεξεργαζόμαστε και τα αποθηκεύουμε ώστε να χάσουν το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας τους κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Η παραπάνω μέθοδος μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε όλο το χρόνο ποιοτικά και ξερά ξύλα. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη έχουμε αναπτύξει όλες τις δυνατές λύσεις για την ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση των ξύλων στο χώρο σας επίσης διαθέτουμε καυσόξυλα όλων διαστάσεων σε τσουβάλια ,με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας που δεν έχουν χώρους για αποθήκευση των ξύλων τους.

 

.Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ξύλα ξερά  για το για τζάκι , την σόμπα και τον ξυλολέβιτα του  - καυσόξυλα  στεγνά  σε σάκους. Παράδοση στον χώρο σας με ένα τηλέφωνημα! 

Ανάμεσα σε διαφορετικά είδη ξύλου. Διατίθεται ξύλο βελανιδιάς (δρυς), ξύλο οξιάς και  γαύρος. Το κάθε ένα από αυτά τα είδη καίγεται με διαφορετικό τρόπο.

 

 

ΟΞΙΑ: Είναι ένα μαλακό ξύλο. Ανάβει εύκολα , προσφέρει μεγάλη θερμότητα εξαιτίας της υψηλής θερμιδογόνου αξίας που διαθέτει και χαρίζει ζωηρή φλόγα

 χωρίς να προκαλεί προβλήματα καπνού που δημιουργούνται από τα κωνοφόρα δέντρα όπως π.χ. το πεύκο.

. Η οξιά είναι ιδανική για ξυλολέβιτες , τζάκια και σόμπες που είναι συνδεδεμένα με κύκλωμα καλοριφέρ και όχι μόνο…

               

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ :Βελανιδιά ή αλλιώς δρυς είναι ένα μαλακό ξύλο. Είναι ένα ξύλο μεγάλης πυκνότητα . Εξαιτίας  αυτού του χαρακτηριστικού που διαθέτει οφείλεται η μεγάλη και αμείωτη  διάρκεια  καύσης του. Τέλος προσφέρει ωραία φλόγα και μετατρέπεται σε θράκα που διαρκεί και γι αυτό προτιμάται για συνεχή χρήση.

 

Συμβουλή για το άναμμα του τζακιού: εάν θέλουμε να ανάψουμε το τζάκι μας γρήγορα και εύκολα, χρησιμοποιούμε πάντα πρώτα τα μαλακά ξύλα για τζάκι και στη συνέχεια τα σκληρά.Θα μας βρείτε στην είσοδο του Άργους Ορεστικού :

Σχετικά με εμάς

Η επιχείριση μας λειτουργεί από το 1980 και εχει έδρα το Άργος Ορεστικό. Θα μας βρείτε στην είσοδο της πόλης μας και στα τηλέφωνα 24670 41173 - 6944 391731.

Σε εμάς θα βρείτε:

  • Καυσόξυλα Οξιάς
  • Καυσόξυλα Δρύς
  • Κάρβουνα
  • Προσανάματα
  • Πριονίδια

Οι Υπηρεσίες μας

  • Μεταφορά
  • Αποθήκευση
  • Καθαρισμός Λέβητα
  • Καθαρισμός Καπνοδόχου
  • Συντήρηση

 

Διεύθυνση

 Άργος Ορεστικό
Καστοριάς

6944 391731

24670 41173
 dasika.proionta.kastorias@gmail.com
 Δευτέρα - Σάββατο: 09.00 - 20.00